tisdag 2 februari 2016

taco av resterna på Linas majskroketter, serveras med fylld svamp och sallad.

 Du behöver:

  • Mjuka tortillabröd
  • Majsplättar 
  • portobellosvampar eller champinjoner 
  • Färskost med tacosmak ev. en ost till
  • Ris
  • Gurkröra
  • Grönsalla

SNABBT OCH LÄTT MED RESTER

När du ska göra svamparna tar du bara en mjukost av valfri smak, till denna rätten tyckte jag det passade med Tacosmak. Är det vegetarisk mat som gäller var noga med att kolla så de inte är gelatin i mjukosten. Ta bort foten på svampen och fyll med osten, släng in dom i mitten av ugnen på ca 200 grader i varmluftsugn och gratinera dem 8-10min.

Ta resterna av majsplättarna och lägg på ett mjukt tortillabröd tillsammans med ris och gurkröra och vik ihop. Servera detta med en grönsallad.