måndag 7 april 2014

Demokrati är våran verklighet.


Jag skulle vilja känna att de vore en stolthet att ta ett barn in i den här världen, eftersom den har så mycket att ge. Men jag känner inte det, jag känner oro och ångest inför den dagen då jag inte kan låta mina mammakänslor styras och jag bestämmer mig för att försöka bli gravid.

Jag vill inte föda ett barn in i en värld där orättvisor är en självklarhet och medmänsklighet är en lyxvara. Och detta utan att folk ens rycker på axlarna. Förtryck har alltid funnits och kommer troligen alltid finnas i viss mån, men alla som kan och vill borde aktivt motarbeta det. Rösta inte på farsistiska partier, om ni nu inte är farsister, rösta blankt om du inte har en aning men vill ha en demokratisk värld eller sätt dig in i de partier eller partiet som du anser ska få din röst. Demokratiska rättigheter är inte en självklarhet och just nu är det viktigare än någonsin att komma ihåg, vi är flera som tycker att systemet inte är vattentätt men det är iaf det bästa vi har att välja på i våran nutid.

..Jag ber till alla er: 


  • som är som jag och tycker att Sveriges invandringspolitik måste skärpas på något vis, rösta inte på SD dom har startat debatten nu och problemen kring invandring är väldigt aktuellt, rösta inte på dom om ni bara vill ha ändring, det måste ske rätt ändring. 
  • som är som jag och älskar Sveriges omgivnig och kultur, rösta inte på SD, gå på svenska föreställningar, köp närproducerad mat, fira dina högtider och älska ditt land utan att hata någon annan, ifrågasätter någon de så förklara bara att det finns mycket fint med Sverige och de vill jag hylla.
  • som är som jag och tycker att världen är på väg åt fel håll, med ekonomikriser, krig och vapen,
    ta ställning och rösta i Europavalet 25maj och visa att du vill ha en demokratisk värld.