lördag 17 augusti 2013

Lyxfrukost

Det är alltid trevligt att äta en ordentlig frukost. Detta gjorde iofs som brunch till mig Erik och Magnus. Men Gud så gott det kan vara med mackor. Förlåt mig bildkvalitén, håller på att lösa mitt kamera problem. Därav även försening med bilderna på kläderna jag vill bli av med.


Du behöver: 
Frallor eller annat bröd du tycker om 
Rökt kalkon - ca. 3 skivor per bröd.
Salladsblad - 1-2 per bröd
Tomatskivor - 1 per bröd 
Gurkskivor - 1 per bröd 
Valfritt pålägg under ex. Philadelphiaost.

De tre andra frallorna är stekta i en torr stekpanna på 5:an. Innan har jag penslat dem med olivolja och kryddat med rosmarin, salt och pressad vitlök. Servera med smör och ev. Ost. Dem är godast att äta precis från stekpannan.