onsdag 20 februari 2013

Tillbaka till verkligheten

Hej igen!
Nu har vi kommit till ro (iaf mer eller mindre) i våran nya lägenhet i Örnsberg,
och idag fick vi dessutom internet! WIIE! Nu kan jag börja blogga igen. :D

Så.. vad har jag haft för mig sen sist?
- Jag har jobbat på fetisdagen, vi sålda nästan 2700 sämlor
- Jag har jobbat på alla hjärtans dag, vi sålde vanilj och choklad hjärtan, tårtor, moussebakelser och små söta chokladpralinshjärtan. Jag gjorde även söta mördegsliknande kakor med barnen på jobbet som vi garnerade med kristyr eller strössel. När jag kom hem på kvällen efter jobbet fick jag världens godaste pankakståta! MUMS!
- Jag har haft besök av min familj, då åt vi lasange och en citrontårta för att pappa fyller år snart.
- Den 17e fyllde min älskling 22 år, så då blev det en choklad och blåbärstårta. Till mat åt vi potatissallad med mangovinegrett och halstrad tonfisk. Det var väldigt gott och han fick dessutom en diskmaskin i present.
- Sen har jobbdagarna rullat på. Jag blir bättre och snabbare för varje gång tycker jag. Det är super kul och trorts att jag fortfarande får smärtande ont i fötterna av att stå i 7 timmar så trivs jag bra ;)

Nedanför ser ni bilder på det jag har skrivit om ovanför, viss av skapelserna kommer det komma närmare beskrivning på. Ha det bra så länge! :DOvanför: allaHJÄRTANSdag-kakor och pankakstårtan
Nedanför: Moussebakelser och tårtor från konditoriet

Nedanför: Pappas födelsedagstårta, det står "43" i den svarta rutanNedanför: Johans chokladtårta med blåbär blev trots stora tvivel från min arbetsplats mycket god

Ovanför: Chokladkaksbakelse med tryffel och sockerblomma
Nedanför: Chokladbiskvier och cremesheese bakelse med färska frukterNedanför: En blå Prinsesstårta, en Askungentårta och en Snövittårta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar